Over ons

Derde generatie

De geschiedenis van autobedrijf Kromkamp gaat terug tot 1936. Op 1 mei van dat jaar begon Willem Kromkamp aan de Wolvegasterweg zijn eigen bedrijf. In de beginjaren verkocht hij enkel rijwielen en motoren. Later kwamen daar pas auto’s bij. Wel verhuurde hij auto’s en taxi’s. In 1968 ging Jan, een van de vier zonen van Willem, in het autobedrijf aan de slag. Vanaf 1991 tot heden is kleinzoon Wilco de eigenaar.

Vanaf 2018 is Ronald Bakker werkzaam als allround automonteur.

Vakgebied

Naast standaard reparaties en onderhoud voor alle merken en lichte bedrijfsvoertuigen zijn wij gespecialiseerd in aircoservice, caravancheck, schadeherstel en bieden wij een breed aanbod occasions.

Specialisten

Kleinschalig en vertrouwd, dat is waar ons bedrijf al 3 generaties voor staat. Wilco, eigenaar van Autobedrijf Kromkamp is naast Ford-specialist ook ervaren allround automonteur. Sinds 2018 wordt bij versterkt door allround automonteur Ronald.

Whatsapp Garagebedrijf Kromkamp V.O.F. Bel Garagebedrijf Kromkamp V.O.F. Mail naar Garagebedrijf Kromkamp V.O.F. Facebook Garagebedrijf Kromkamp V.O.F.